felhasználónév:   jelszó:               
FŐOLDAL  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  KAPCSOLAT  |  SZÁLLÍTÁS  |  GARANCIA ÉS SEGÍTSÉG

ANALÓG TELEFONOK
Babyphones (babaőr)
GSM Adapterek
GSM Tartozékok
GSM TELEFONOK
GSM Terminálok
IP TELEFONOK
ISDN TELEFONOK
Mobil / Tablet autós tartók
netfone
RENDSZER TELEFONOK
Robotporszívó
Studio Kávé főző

freestat.hu
ISDN TELEFONOK
Gigaset DX800A (IP-DECT-ISDN-ANALÓG egyben)
gyártó: Gigaset


A csúcstechnológiájú hibrid asztali telefonkészülék VOIP és ISDN vagy vezetékes hívásokhoz.
A Gigaset DX800A „mindent egyben” asztali többvonalas telefonkészülék kisvállalkozások és otthoni irodák számára. Kényelmes, modern kialakításával, nagyméretű, 3.5'' TFT színes kijelzőjével és egyéb jellemzőivel ez a vezetékes telefonkészülék valódi vezetői eleganciát kölcsönöz bármely íróasztalnak. A hibrid kivitelezés azt jelenti, hogy a Gigaset DX800A „mindent egyben” valóban rugalmas, és ISDN-nel, illetve vezetékes vonallal is IP-hez konfigurálható. Miután a készülék több vonalat kezel, egyidejűleg 4 párhuzamos hívás kiszolgálására alkalmas, és több – akár 6 – kézibeszélővel is bővíthető. Az 1000 vCard bejegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv segítségével a kapcsolatok könnyen kezelhetőek. A telefon szinkronizálható a PC-vel, így Outlook-ban tárolt kapcsolataihoz is hozzáférhet3, és az automatikus keresési funkcióval minden részletet könnyen megtalálhat4. A Gigaset DX800A „mindent egyben” kategóriája csúcsmodellje a vezeték nélküli vagy vezetékes kihangosított beszélgetések tekintetében is. A kiváló hangminőséget minden beszélgetés esetében a forradalmi High Definition hangminőség garantálja. Energiatakarékos jellemzőinek széles körével a készülék a környezetet is óvja. A három integrált üzenetrögzítővel összesen 55 percnyi üzenet rögzíthető és tárolható, így a Gigaset DX800A „mindent egyben” tökéletes megoldás a kisvállalkozások számára.

Praktikus üzleti célú funkcióival, VoIP, ISDN és vezetékes lehetőségeivel, valamint nagyméretű színes kijelzőjével a Gigaset DX800A „mindent egyben” ideális választás az otthoni irodák és a kisvállalkozások számára. Ez a többvonalas készülék akár négy személy szakmai igényeit is képes kiszolgálni.

A jövő hívása.
Mivel a Gigaset DX800A egy hibrid telefonkészülék, tökéletesen rugalmas, az új generációs megoldásokra felkészített eszköz, amely előremutató befektetés. A készülék beállításakor a felhasználó választhat a VoIP és a hagyományos vezetékes vonal, illetve a VoIP és az ISDN között, attól függően, hogy az otthoni irodának vagy a kisvállalkozásnak mik a konkrét szükségletei. Az igények esetleges jövőbeni változásaival pedig a Gigaset DX800A „mindent egyben” tetszés szerint átállítható. A készülék többvonalas megvalósítása azt jelenti, hogy egyidejűleg 4 párhuzamos hívást képes kiszolgálni2; ideális megoldás tehát az elfoglalt üzleti környezetek számára, és a szükségletek bővülésével párhuzamosan a Gigaset DX800A készülék is akár 6 kézibeszélővel bővíthető.


Professzionális SOHO megoldás.
A Gigaset DX800A „mindent egyben” professzionálisan kezeli a felhasználó által tárolt kapcsolatokat. Az 1000 vCard bejegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv mellett a telefon lehetőséget biztosít az Outlook-ban tárolt kapcsolatokhoz történő hozzáférésre is3. Amikor a kisvállalkozásban vagy az otthoni irodában valaki más vállalkozások adataira kíváncsi, a Gigaset DX800A segítségével hozzáférhet az online internetes adatbázisokhoz és kereshet az Arany Oldalakban. Az automatikus keresési funkcióval4 még könnyebb a szükséges adatok keresése. A hibrid készülék online előnyei azonban ezzel még nem érnek véget; a nagyméretű színes képernyőre hasznos Gigaset információs szolgáltatások hívhatók le – RSS hírfolyamok, időjárási előrejelzések, és egyéb szolgáltatások. Értesítést kaphat beérkező elektronikus leveleiről, a feladó adatainak, a levél tárgyának, valamint a küldés idejének feltüntetésével. A Link2Mobile Bluetooth® technológia segítségével pedig szükség esetéb kimenő és bejövő mobilhívásait is bonyolíthatja a Gigaset DX800A „mindent egyben” használatával.

Vegye az üzenetet.
A Gigaset DX800A három különálló üzenetrögzítő berendezésével rögzíthető összesen 55 percnyi üzenet azt jelenti, hogy partnereit még hosszú üzenetek esetén sem fogják korlátozni a technológiai és kapacitásbeli korlátok. Ez a nélkülözhetetlen többvonalas készülék mindent elkövet annak érdekében, hogy felhasználóját értesítse egy-egy új üzenet beérkezéséről, a nagyméretű TFT kijelzőn történő jelzéstől egészen az SMS4 küldéséig. A készüléket a kisvállalkozásban vagy az otthoni irodában használók kényelmének fokozása érdekében pedig a Gigaset DX800A üzenetrögzítőivel a beszélgetések is rögzíthetők.


Környezetbarát hatékonyság.
A Gigaset DX800A „mindent egyben” energiatakarékos áramforrással rendelkezik, vagyis kevesebb villamos energiát fogyaszt5, ezzel pénzt takarít meg, valamint óvja a környezetet. További energia-megtakarítás érhető el az idővezérelt éjszakai üzemmód kapcsolóval, amely kikapcsolja a kijelzőt, amikor a készülék nincs használatban. Amikor a bázisegységhez nem kapcsolódik regisztrált kézibeszélő, a DECT energia teljes egészében kikapcsol. Kézibeszélők kapcsolódása esetén az átviteli energia dinamikusan változik a kézibeszélő és a bázisegység egymástól való távolságának függvényében. Ezen kívül az átviteli energia 80%-kal csökkenthető 80%6 az ECO üzemmód választásával, míg a sugárzásmentes7 ECO Plus üzemmód a kézibeszélő készenléti állapotában teljes egészében kikapcsolja az átviteli energiát. A professzionális energiatakarékosságban a Gigaset DX800A „mindent egyben” az élen jár.

Intelligens tervezésével, HD hangminőségével és rugalmas konfigurálhatóságával – VoIP ISDN-nel vagy vezetékes vonallal – s Gigaset DX800A „mindent egyben” telefonkészülék valódi befektetés a jövőbe, és a lehető legokosabb megoldás otthoni irodája vagy kisvállalkozás számára.

ára: 88630 Ft

A feltűntetett árak bruttó árak, a 27% Áfa-t tartalmazzák!

AMENNYIBEN RENDELNI SZERETNE A TERMÉKEKBŐL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN BE!Gigaset S700H PRO

53200 Ft

Gigaset A690

13990 Ft

Gigaset R700H PRO

72390 Ft

Gigaset SL800H PRO

69850 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1colour)

8900 Ft

Gigaset C300

15010 Ft

Sinus 711K

20500 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1 colour) Töltővel és akkuval!

15400 Ft

Sinus 900 (Gigaset SL740)

22000 Ft

Gigaset Repeater HX

64370 Ft

   
  ©2008 Tele-Signál Kft.