felhasználónév:   jelszó:               
FŐOLDAL  |  SZERVIZ  |  RÓLUNK  |  KAPCSOLAT  |  SZÁLLÍTÁS  |  GARANCIA ÉS SEGÍTSÉG

ANALÓG TELEFONOK
Babyphones (babaőr)
GSM Adapterek
GSM Tartozékok
GSM TELEFONOK
GSM Terminálok
IP TELEFONOK
ISDN TELEFONOK
Mobil / Tablet autós tartók
netfone
RENDSZER TELEFONOK
Robotporszívó
Studio Kávé főző
1334 Tartozékok-Kiegészítők
1388 Tartozékok-Kiegészítők

freestat.hu
ANALÓG TELEFONOK / Cordless kivitel
Gigaset C300
gyártó: Gigaset


A kifinomult készülék, kategóriájában a legjobb teljesítménnyel
A Gigaset C300 kiemelkedő teljesítményű telefonkészülék, amely kielégíti a modern életstílussal együtt járó legmagasabb igényeket is. Minőségi anyagokból készült ergonómikus billentyűzete kényelmes tárcsázást tesz lehetővé. Kedvenc témánkat a nagyméretű színes kijelzőhöz négy színes minta közül választhatjuk ki. A gyakori és hosszú beszélgetés nem jelent problémát a készülék akár 20 órás beszélgetési idejének köszönhetően. Hosszú, akár 300 órás készenléti idejének köszönhetően a Gigaset C300 kevés töltéssel is sokáig használható. A sugárzásmentes1 ECO DECT biztosítja, hogy a Gigaset C300 egy energiatakarékos, környezetbarát telefonkészülék.

Ha megbízható, magas technikai színvonalú telefonkészüléket keres, fedezze fel a Gigaset C300-at.

Kényelmes és vonzó külső
Egyszerű kezelhetőségének és modern külsejének köszönhetően a Gigaset C300 minden kategóriában kiemelkedő Hívásait kényelmesen intézheti a készülék magas minőségű anyagokból készült ergonómikus billentyűzete segítségével. Az 1.7”, nagyméretű színes kijelzőn a könnyű olvashatóság és kezelhetőség érdekében nagy méretben is megjeleníthetők az információk. a Gigaset C300 kijelzőjének képét négyféle színskálából választhatja ki.

Gyakori telefonálásra készült
A Gigaset C300 megbízható vezeték nélküli technológiája lehetővé teszi, hogy a kézibeszélőt otthonunk bármelyik pontján használva se kelljen aggódnunk az akkumulátor élettartama miatt. Az akár 20 órás beszélgetési idő azt jelenti, hogy ön gyakorlatilag korlátlanul telefonálhat. Emellett az akár 300 órás készenléti idővel kevés töltési idővel is gyakorlatilag mindig a keze ügyében tarthatja a készüléket. E lehetőségek révén válik a Gigaset C300 igazi nagyteljesítményű telefonkészülékké.

Ragyogó HSP™ hangminőség
A Gigaset C300 adottságai közé tartozik a kiváló hangminőség, a High Sound PerformanceTM – még akkor is, ha kihangosítva folytatjuk a beszélgetést. Ez azt jelenti, hogy ön beszélgetés közben mással is foglalkozhat, miközben kristálytiszta minőségben hallja beszélgetőpartnerét. A Gigaset C300 ötfokozatú hangerő-szabályozójával a beszélgetés hangerejét is igényeinek megfelelően állíthatja be.


Praktikus adottságok
Ha ön elfoglalt ember, a Gigaset C300 praktikus technológiája nagyban megkönnyítheti az életét. A nem fogadott hívások listája a hívó fél azonosításával2 és a hívás idejével arról szolgáltat információt, hogy ki kereste, amíg nem volt elérhető. Az azonosítatlan hívásokat kiszűrheti az anonim hívások némításával. A 250 nevet és telefonszámot tárolni képes telefonkönyvvel pillanatok alatt kapcsolatba léphet kedvenc kapcsolataival. Ha rövid üzenetet küldene valakinek, ezt könnyen megteheti a Gigaset C300 szöveges üzenetküldő2 funkciója segítségével, amely 160 karakter hosszúságú üzenet továbbítását teszi lehetővé.


ECO DECT: Jelentős energia-megtakarítás és sugárzáscsökkentés5
A Gigaset C300 energiatakarékos tápegysége kevesebb, mint 0,4W3 energiát fogyaszt. Akárcsak a többi vezeték nélküli Gigaset készülék, a C300 is dinamikusan csökkenti a kézibeszélő és a bázisegység közötti átviteli energia kibocsátását az eszközök távolságának függvényében. Az ECO üzemmód kiválasztásával akár 80%-kal4 is csökkentheti a Gigaset C300 átviteli energiáját. Ezen kívül, a sugárzásmentes5 ECO Plus üzemmód a készülék készenléti állapotában az átviteli energia-kibocsátást a nullára csökkenti.

A praktikus adottságoknak, valamint a kategóriájában vezető vezeték nélküli technológiának köszönhetően a Gigaset C300 az ideális választás az ön számára.

ára: 15010 Ft

A feltűntetett árak bruttó árak, a 27% Áfa-t tartalmazzák!

AMENNYIBEN RENDELNI SZERETNE A TERMÉKEKBŐL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN BE!Gigaset S700H PRO

53200 Ft

Gigaset A690

13990 Ft

Gigaset R700H PRO

72390 Ft

Gigaset SL800H PRO

69850 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1colour)

8900 Ft

Gigaset C300

15010 Ft

Sinus 711K

20500 Ft

Sinus 701K (Gigaset S1 colour) Töltővel és akkuval!

15400 Ft

Sinus 900 (Gigaset SL740)

22000 Ft

Gigaset Repeater HX

64370 Ft

   
  ©2008 Tele-Signál Kft.